Hirdetés

Need for Speed: Undercover Intro Movie

|

Vrmmm, vrrrmmmmm, vrrrrmmmmmm... tudom, ezt már előttem is lelőtték. Bevezető képsorok következnek kérem. Check!

Hirdetés

Néhány napja került aranylemezre a Black Box sokadik (már nem is számolom) Need for Speed-je, ami meglepő és örömteli módon képes újat nyújtani. Legalábbis a sajtó egy része, többek között a GameStar is így gondolja. (Részletes tesztet novemberi számunkban olvashattok. A százalékot ne kérdezzétek, mert a fejem lyukasabb, mint a szita, de úgy nyolcvansok környékén állhatott meg a mutató.)



Ami végre igazán üdítően hat, az a korrektül összerakott történet, ezúttal nem csak arra szolgál alibiként, hogy valamilyen módon összefűzzék az egyes futamokat. Mint már korábban is említettem, demó nem lesz. Ez sokaknak lehet fájó pont, újabb kifogás a warezra. Mindegy, nem a játékosok döntöttek így. Ha pedig nem találnátok elsőre, sőt másodjára sem, akkor a rendszerkövetelményt erre érdemes keresgélni. Közeledünk a megjelenéshez, felpörgött mindenki, a benzingőzben úszó Undercover garázsban már gyülekeznek a sofőrök és megosztják egymással fakabátokról szerzett véleményüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)