Hirdetés

Need for Speed: Underground 3 - újabb képet kaptunk

|

Holnap lesz a Need for Speed leleplezés, és még mindig szinte biztosak vagyunk abban, hogy az Underground 3 jön. Most egy újabb kép erősít meg minket ebben.

Hirdetés

Holnap érdemes lesz a GameStar Online-ra tapadni, ugyanis valamikor a nap folyamán bemutatkozik a Need for Speed sorozat idei része, amiben a tuningolásé, az illegális versenyeké, és az éjszakai száguldozásé lesz a főszerep.

Az eddig megjelent két kép alapján legalábbis okkal hihetjük ezt. Az egyikkel egy kicsit trükközni kellett, hogy értelme legyen, a másiknál viszont, melyet alább láthattok, már nincs erre szükség. A képen egy zöld, spoilerrel felszerelt autó látható, aminek gumijára a „Speedhunters” feliratot festették. Az EA csak annyit fűzött a képhez, hogy „Készen álltok a következő fejezetre?”. Ha az Underground 3 lesz, már régóta készen állunk.

Are you ready for the next chapter?

Posted by Need for Speed on Wednesday, May 20, 2015

Holnap tehát kiderül a titok, mi pedig azonnal írunk a fejleményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)