Hirdetés

Need for Speed: Underground reboot készül?

|

Meg nem erősített hírek szerint a Criterion gondozásában térnének vissza a szebb napokat is megélt Need for Speed széria szebb napjai. Vajon a Most Wanted után most az Underground lesz a befutó?

Hirdetés

Nincs persze semmi komoly hír, egyelőre csak egy kis pletyka pörög a világhálón egy érdekes logoval fűszerezve, ami arra enged következtetni, hogy esetleg lehet valami rezgés az Erőben.

Az EGM egy ismeretlen forrásra hivatkozik (hogy szeretjük az ilyet), és azt állítja, hogy az alábbi logo égisze alatt a Criterion Games munkatársai álltak csatasorba, hogy a Need for Speed: Underground reboot elkészülhessen.

A pletyka szerint Xbox 360-ra fejlesztenek (nem hinném egyébként, hogy csak arra), és a játék Bayview city utcáira visz majd minket vissza, amelyet korábban a Need for Speed: Underground 2-ben láthattunk. Érdekes módon a logo betűiben London stílusjegyeit vélheti felfedezni az egyszeri szemlélő, és még egy Colosseum is becsúszik, tehát egyelőre nagy a képzavar. Marad tehát a Paca féle bölcsesség, amolyan bizonytalan újságírói szófordulat: mindenképpen lesz új Need for Speed: Underground, ha lesz.

Köszönjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)