Hirdetés

Need for Speed: Underground remake-et vagy DLC-t fog bejelenteni az EA?

|

Nagyon érdekes poszt jelent ma meg a Need for Speed hivatalos Twitter fiókján.

Hirdetés

Frissítés: Nem csak hogy elmaradt a bejelentés, de a Need for Speed Twitter fiókja arra, amikor egy rajongó megkérdezte, hogy Underground remake lesz-e vagy az Underground városát teszik-e be a Heatbe, annyit válaszolt: "lol nem". Erről akkor ennyit, bár az EA Play Live után nem várunk már csodákat.

Korábban írtuk: Mint arra bizonyára mindannyian felkészültetek lélekben, hajnali 1-kor indul az EA Play Live, melynek keretében megismerhetjük az Electronic Arts újdonságait. Aki megteheti, maradjon ébren, izgalmasnak ígérkezik a műsor, de ha inkább aludnátok, az sem baj, reggelre minden hír itt vár majd titeket a GameStar Online-on.

Hirdetés

Őszintén nem tudjuk, hogy a kötelező sportjátékokon kívül mire számíthatunk, viszont simán lehet, hogy nagy meglepetések fognak érni minket. A Need for Speed ma kitett egy videót, amiben a Need for Speed Heat logója látható, viszont azért igazán érdekes, mert a Get Low szól alatta a Lil' John and The East Side Boyztól. Előbb hallgassátok meg, aztán elmondjuk, honnan lehet ismerős.

Miután lesimítottátok a hidegrázás miatt felállt szőrszálakat a karotokon és a nosztalgikus elmerengésből visszatértetek, megerősítjük, ez tényleg az első, 2003-as Need for Speed: Underground főcímdala. Ha nagyon optimisták és lelkesek akarunk lenni, gondolhatjuk, hogy a Need for Speed: Underground remake készül, viszont a Heat logója azt sejtteti, hogy valamilyen bővítmény jön a legfrissebb játékhoz - ez is lehetséges, de amikor bejelentették, hogy a Criterion átveszi a Need for Speed sorozat gondozását a Ghost Gamestől, azt is leszögezték, hogy a cross-playt hozó frissítés volt az utolsó. Ugyanakkor tudjuk, hogy számos remasteren és újragondoláson dolgoznak az EA csapatai. Hajnalban kiderül, mi az igazság, egyelőre lelkesedjünk fokozottan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)