Hirdetés

Nefandus a Cenega-tól

|

A Cenega nevezetű kiadó elárulta nekünk, hogy a Black Element Software egy teljesen új third-person horror-akció-kalandjátékon munkálkodik. Ezt egyelőre Nefandus-nak nevezik, de a végleges változat megjelenéséig még változhat. A történet szerint valahol egy piciny hegyi falucskában - valahol Európában - az egyik reggel az utasok, szokás szerint leszálltak vonatjukról. Ebben a pillanatban egy misztikus dolog történt, amely sokkal rémisztőbb mint bárki gondolná. Ez a valami vár téged is. Feladatod, hogy feltárd és megértsd (és ezzel egyúttal megakadályozd), hogy megnyíljon a pokol kapuja. (az idő előre haladtával jobban is megismerhetjük és megérthetjük a történetet...) Megfordulunk majd elhagyatott városban, katonai bázisban, ostromlott középkori városban és még sorolhatnánk. A 70 különféle pályán renged valódi fegyver áll majd rendelkezésünkre. Várható megjelenése 2003 első negyedéve. Alant megszemlélhetitek az első két exkluzív képecskénket:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)