Hirdetés

Felkerült a Steamre az első cenzúra nélküli erotikus játék

|

A Valve már nem üldözi a meztelen mókázást, helyette saját funkciót szentelt neki.

Hirdetés

Egy ideig a Valve tűzzel-vassal irtotta a Steamről azokat az alkotásokat, amelyekben fedetlen domborulatok szórakoztatták a nagyérdeműt. Pár napja azonban egy új frissítés elérhetővé tette az "Adults Only", azaz "Kizárólag felnőtteknek" és a "Mature Content", azaz "Korhatáros tartalmak" nevezetű filtereket, amikkel kiszűrhetővé váltak az explicit szexuális tartalmak, így a fejlesztők is következmények nélkül pakolhatják fel az ebbe a kategóriába sorolható címeiket. 

Hirdetés

Nem kellett sokat várni rá, hogy megjelenjen az első cenzúra nélküli játék: a Dharker Studios Twitteren jelentette be, hogy a lengén öltözött szórakozást preferáló játékosok már elérhetik Steamen az új erotikus vizuális novellájukat, a Negligee: Love Stories-t, amely egyébként a Kickstarter segítségével valósulhatott meg. 

Természetesen az ilyesfajta tartalmak csakis úgy kerülhetnek fel, hogy a készítők feltüntetik a kifogásolható részleteket, hogy kellően tájékoztathassák a fogyasztókat, ez alapján pedig a Dharker Studios projektje négy sztoriszálat vonultat fel, melyek nem csupán dialógusaikban, de illusztrációikban is ábrázolják a buja vágyakat. 

Tehát megkötésekkel ugyan, de már a Steamen is düböröghet az élvhajhászás ilyesfajta módja. Nektek mi a véleményetek erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)