Hirdetés

Négy Call of Duty: Vanguard karakter történetét mesélték el a fejlesztők

|

Hamarosan érkezik a Call of Duty: Vanguard, a Sledgehammer Games pedig gondoskodik róla, hogy addigra minden karakter sztoriját megismerjük.

Hirdetés

Hasonlóan az elmúlt évek Call of Duty epizódjaihoz, a Vanguardban is választani kell majd egy olyan operátort a többjátékos meccsek alatt, akivel játszani szeretnénk. A fejlesztők most bemutattak négyet, közülük kettő pedig az egyjátékos kampány során is feltűnik majd.

A lista rögtön a Call of Duty: Vanguard főszereplőjével, Arthur Kingsley-vel indít.

Hirdetés

Kingsley egy kameruni születési katona, aki Angliában tanult és itt is vonult be, ejtőernyős lett belőle a második világháború alatt. A készítők azt mondták a karakterről, hogy az ő történetét és képességeit alkották meg először, amik között ott a kiemelkedő vezér jellem is például.

A következő szereplő, az orosz mesterlövész, Polina Petrova. A Sledgehammer beszámolójából megtudtuk, hogy Petrova egy félénk ápoló volt, a sztori alatt azonban láthatjuk majd az átalakulását a nácik által rettegett, a társai gyűrűjében pedig közkedvelt katonának.

"Fontos volt, hogy egy olyan karaktert is alkossunk, akit a rengeteg bátor nő inspirált, akik harcoltak és meghaltak a hazájuk védelmében."

Itt van még nekünk Daniel Take Yatsu, aki egy japán-amerikai férfi, a származásából kifolyólag erősen vegyes érzelmekkel a világháború iránt. A családja az USA háborúhoz való csatlakozásakor a japánoknak felállított táborokba kényszerült, miközben ő az amerikai seregben harcol az országért.

Végül, de nem utolsósorban bemutatták Padmavati Balant is, aki szintén a többjátékos módban is elérhető karakter lesz. A Sledgehammer írói a következőképpen mesélnek róla:

"Padmavati egy érzelmektől fűtött katona, aki tökéletesen alkalmazkodott a dzsungelben folyó hadviseléshez, miközben ápolóként is tevékenykedik, aki szereti a verseket és a zenét. "

A fejlesztők elmondása szerint azonban nem csak ez a négy karakter izgalmas, a fejlesztés során arra törekedtek, hogy minden arc mögött megbújjon egy sztori, ami az emberiség legnagyobb konfliktusa alatt rámutat az emberségre és a harcra annak megőrzése érdekében.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg PS4-re és PS5-re, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S gépekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)