Hirdetés

Négy hétig, kiváló tartalmakkal ünnepeljük a Forza Horizon 10. évfordulóját

|

Tíz éve, hogy megjelent az első Forza Horizon játék, minek örömére jelentős frissítést kap a Forza Horizon 5.

Hirdetés

Továbbra sincs még egy autós játék, ami olyan élményt tudna adni, mint a Forza Horizon sorozat részei, amikben a szabadság gyönyörű látvánnyal, rengeteg, aprólékosan kidolgozott autóval, izgalmas versenyekkel párosul. Az elmúlt tíz évben öt rész és számos kiegészítő megjelent, ezt ünnepli a közeljövőben a Playground Games.

Október 11-én jelenik meg az ingyenes évfordulós frissítés, ami egy négy hétig tartó ünnepléssorozatot indít el, melynek részeként a Horizon 4 és a Horizon 5 is kedvezménnyel vásárolható meg.

Hirdetés

Ezzel érkezik az öt fejezetből álló Horizon Origins történet, amivel a széria múltjának "ikonikus pillanatait" élhetjük újra, és ha teljesítjük, megkapjuk a 2013-as Dodge SRT Viper GTS Anniversary Editiont, az első játék borítóján szereplő autó újabb változatát. Ezzel érkezik a Midnight Battles mód is, amivel ritka autókat (1971-es Ford Mustang Mach 1, 1984-es Honda Civic CRX Mugen, 2003-as Toyota Celica SS-I, és 2010-es Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV) gyűjtögethetünk 16 verseny során. 

Ezen felül bekerült egy rádióadó a legemlékezetesebb számokkal, valamint feloldható tartalmak, mozdulatok, dudák, pólók. A játéktéren új fesztiválhelyszínek jelennek meg, és 8 új achievementért is küzdhetünk.

A jövő hónapban egy olyan frissítés érkezik, aminek "fánkok" állnak a középpontjában, de a csapat nem árulta el, hogy mit ért pontosan ezalatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)