Négy ingyenes MMO-val rohamoz az NCsoft" /> Négy ingyenes MMO-val rohamoz az NCsoft"/>
Hirdetés

Négy ingyenes MMO-val rohamoz az NCsoft

|

Az MMO-iról elhíresült NCsoft igen nagy erőkkel képviselteti magát az idei E3-on. A cég nagy játékai úgy kell elképzeljük, hogy ingyenesek lesznek. Nem kell majd megvennünk a játékokat, szabadon letölthetőek lesznek. Havidíjat sem kell fizetnünk, olyan sem lesz. Egy dolog lesz csupán, amolyan "fizessatovábbitartalomért" dolog, amely lényegében annyit tesz, hogy amennyiben a játék minden elemét szeretnénk élvezni, fizetnünk kell némely tartalomért. Azonban még ez is igazán kedves és nemes gesztus. A négy delikvens nem mellesleg a Dungeon Runners, az Exteel, a Soccer Fury és a SmashStar. Az ügyben további infók itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)