Hirdetés

Négy játékot jelentett be a FIFA, és ezzel elérte, hogy az Electronic Arts angyalnak tűnjön hozzá képest

|

Mindent elkövet a labdarúgás csúcsszervezete, hogy a játékosok inkább az EA új focis sorozatát válasszák.

Hirdetés

Ha a futballt nézzük, több szempontból is rendhagyó év lesz az idei: egyrészt most először rendeznek világbajnokságot a Közel-Keleten (Katar a házigazda), ráadásul télen, az északi féltekén. Másfelől pedig ebben az évben hivatalosan is szakított a FIFA és az Electronic Arts, aminek következményeként jövőre már EA Sports FC címmel jelenik meg a kiadó focis játéka, méghozzá a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség licence nélkül.

A FIFA eddig sem csinált titkot belőle, hogy a továbbiakban is szeretné licencelt játékokkal kiszolgálni a közönséget, mindössze a megfelelő partnert kell megkeresnie. Nos, a jelek szerint többet is talált, és egyúttal felfedezett egy új trendet, csak épp arról nem értesült, hogy ebből a játékosok zöme köszöni szépen, de nem kér.

Hirdetés

Nem kevesebb, mint 4 FIFA játék kíséri majd a katari világbajnokságot, és mindegyik Web 3.0-ás blokklánctechnológiára épül. Az új digitális platformokat meghódítani igyekvő szervezet közleménye a videojáték-piacot és az e-sportot a leggyorsabban növekvő lehetőségek közé sorolja, és kiemeli, hogy a kísérőjátékok mindegyik egyedi módon közelít a legnagyobb futballtorna témájához, miközben tervezésük során a Web 3.0, valamint a digitális elkötelezettség és aktivitás játszott kulcsszerepet.

  • Az Altered State Machine által fejlesztett AI League: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition 4 v. 4-es casual alkotás, amelyben MI-vezérelte karakterek küzdenek meg egymással, a játékos pedig "vicces és taktikus pillanatokban tud beavatkozni". Lesz a játéknak egy predikciós komponense is, aki helyesen jósolja meg a világbajnokság meccseinek eredményét, ajándékokkal lehet gazdagabb.
  • Kipipáltuk az MI-t, akkor jöhet a metaverzum és vele együtt a nem helyettesíthető tokenek. Az Upland Metaverse ad majd otthont a FIFA World Cup Qatar 2022-nek, ahol az érdeklődők egy vagyont verhetnek el virtuális javakra, de természetesen kereskedhetnek is velük.
  • Ne feledkezett meg a FIFA a mobilokról sem, a Phygtl alkalmazást használva a rajongók NFT-k formájában örökíthetik meg a világbajnokság legvarázslatosabb pillanatait.
  • A negyedik, és egyben utolsó projekt a Matchday Challenge: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition. Ami bizony megint egy teljesen egyedi, sosem látott koncepcióra épül: futballkártyákra, valamint a meccseredmények megtippelésére.
Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezt sikerült tehát a FIFA illetékeseinek összehozniuk azután, hogy még májusban a szervezet elnöke, Gianni Infantino határozottan kijelentette, "az egyetlen autentikus játék, amely a FIFA nevet viseli, a legjobb lesz a piacon elérhetők közül". És még azt is hozzáfűzte, hogy:

"A FIFA az egyetlen globális eredeti cím. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25, FIFA 26 és így tovább - az egyetlen állandó a FIFA, és az is marad örökre, a legjobb."

Szóval, mikor is jön az EA Sports FC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)