Hirdetés

Négy óra alatt ezt lehet összerakni Unreal Engine 4-gyel

|

Egy YouTuber négy rövid óra leforgása alatt összepakolt egy sivatagi helyszínt Unreal Engine 4-ben. Ilyen könnyű lenne használni?

Hirdetés

Az Unreal Engine 4-gyel lélegzetelállító dolgokat lehet csinálni és ahogy az Epic a tavalyi gamescomon is elmondta, nem lesz olyan bonyolult használni.

Az Unreal Engine 4 fantasztikusan néz ki 8K-ban, sőt, akár egy macskaszimulátort is könnyedén össze lehet benne rakni. Az Epic-nek sikerült kifejezetten felhasználóbarát módon összepakolnia az új motort, úgyhogy ha az ember egy kicsit ért hozzá, akkor elképesztő dolgokat lesz képes megalkotni - ráadásul nagyon gyorsan. Egy evilmrfrank nevű YouTuber ezt be is bizonyította az egyik videójában, ugyanis összesen négy órára volt szüksége ahhoz, hogy megalkossa ezt a gyönyörű sivatagi helyszínt Unreal Engine 4-ben.

Nem tűnik bonyolultnak, ugye? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)