Hirdetés

[ÉLŐ] GS Aréna LIVE - Ti kérdeztek, mi válaszolunk (2012. 02. 02. )

|

Múlt héten igen kiválóan válaszolgatott kérdéseitekre kis csapatunk (mazur, HP és Gyu), így ma is ők következnek majd élőben, négytől, és lehet, hogy RG is.

Hirdetés

Amikor ezt írom, még vihar előtti csend honol a stúdióban - azonban érezni azt a feszültséget a levegőben, amelynek "nemsokára iszonyúan beindulnak a dolgok" szaga van. Talán a hideg miatt van ez az apró dermedtség, amelyet a stúdió lámpáinak mindent legyőző melege tép apró darabokra.

A műsort a fórumozók kérdéseivel kezdjük, akiknek szokás szerint egy hetük volt arra, hogy megfogalmazzák mondanivalójukat. Utána viszont természetesen azok kerülnek sorra, akik itt ebben a témában, illetve topikban teszik fel kérdéseiket.

Emlékeztetőként nézzétek meg a múlt heti adást felvételről - majdnem egy teljes órán át álltuk a kérdések özönét - s mindezt nagy kitartással!



Tehát ne feledjétek, 2010. február 2-án, csütörtökön 16:00-kor kezdünk élőben. Kérdezzetek! A műsort pedig élőben ide kattintva érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)