Hirdetés

Négy percet élvezhetünk a Back 4 Blood játékmenetéből

|

Izgalmas mechanikák mutatkoztak be a Left 4 Dead készítői által kalapált zombidaráló mókában.

Hirdetés

A Left 4 Dead a maga idejében igazi felüdülést nyújtott könnyed hangulatával és pörgős akciójával, mely remekül kidolgozott co-op játékmenetével teljesen eltért a korábbi zombi-horror kalandoktól. Nem valószínű, hogy a Back 4 Blood képes megismételni a nagy előd sikereit, de ez nem jelenti, hogy a fejlesztők ne törekednének az újításokra.

A Turtle Rock Studios csapatában rengetegen dolgoznak azok közül, akik részt vettek a Left 4 Dead munkálataiban, így nem csoda, hogy (az eddigi előzetesek alapján) a stúdió meglehetősen hasonló kalandon dolgozik.

Hirdetés

Most új kedvcsináló jött ki a Back 4 Bloodhoz, melyben folytathatjuk az ismerkedést a játékmenettel, és bemutatkozik egy új rendszer is. Ennek lényege, hogy a csapat különböző kártyákat kap, amik közül ki kell választaniuk, hogy melyek legyenek érvényesek a játékukra.

Ezek mind egyedi módon befolyásolják majd az adott menetet, például egy bizonyos ellenféltípusból többel kell szembenézzünk, cserébe a jutalmaink minősége is változik. A mechanika nagyban növeli az újrajátszhatóságot, hiszen ennek köszönhetően újabb kihívásokat támaszthatunk magunknak.

A fejlesztők a rendszerről részletesebben is mesélnek a nemrég kiadott videójukban:

A Turtle Rock egyébként a minap jelentette be, hogy a korábban tervezett júniusi megjelenést nem tudja majd tartani, így az októberre csúszott. A videóból annyit azért kiderült, hogy hamarosan hírt kapunk arról, mikor vethetjük bele magunkat a Back 4 Blood nyílt bétájába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)