Hirdetés

Négy új címmel bővült a Gamemania sorozat

|

Augusztus második felétől a közelmúlt négy sikercíme is belépett a Gamemania sorozat tagjai közé.

Hirdetés

A CNG Hungary gondozásában megjelenő Gamemania sorozat tagjait egyrészt a doboz sajátos kialakításáról (a szokványostól eltérő méret és forma, valamint narancssárga szín), másrészt kedvező áráról (2490 forint) lehet felismerni.



Augusztus 18-tól már közéjük sorolhatjuk a következő címeket is:

Civilization IV: Colonization - A Civilization IV alapjaira és motorjára épülő remake-je Sid Meier 1994-ben megjelent játékának. Angol, francia, spanyol, vagy holland lobogó alatt hozunk létre gyarmatokat az Újvilágban, kereskedünk, háborúzunk az őslakosokkal és más telepesekkel, hogy végül kellően megerősödve lerázzuk az uralkodó rabigáját, és kikiáltsuk függetlenségünket.

King's Bounty: Armored Princess - A King's Bounty: The Legend folytatása 10 évvel az első rész eseményei után játszódik. Darion királyságát pusztulás fenyegeti, a démoni hordák szinte minden négyzetméterét lerohanták. Az utolsó mentsvár egy nagy hatalmú varázslat lehet, ami kaput nyit egy párhuzamos dimenzióba. Ezen lép át Amelie hercegnő, hogy megkeresse a legendás lovagot, Sir Bill Gilbertet. A stratégia és szerepjáték eme keverékében saját sárkányunk is lehet, aki hősnőnkkel együtt fejlődik.

King\'s Bounty: Armored Princess


Saints Row 2
- Stillwater képzeletbeli városában még mindig egymással hadakoznak a bűnbandák. Játékosként a The Third Street Saints feletti irányítást kapjuk meg, s akár egyedül, akár bandatagok kíséretében vágunk neki az eszement kalandon, a végére kő-kövön nem marad. Az egyik legismertebb és legjobban sikerült GTA-klón második felvonásában olyasmiket művelhetünk.

Saints Row 2


S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Az első Stalker trilógia záró darabjában az ukrán hadsereg megpróbálja visszaszerezni a csernobili atomerőmű feletti irányítást, ám a gyalogos és gépesített csapatok számára az utat feltérképező helikopterek közül egy sem tér vissza. Hogy mi történt velük, azt kell kiderítenünk egy stalkernek öltözött titkos ügynök szerepében. Anomáliák, mutánsok, radioaktív sugárzás, rablók és fosztogatók gondoskodnak szórakoztatásunkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)