Hirdetés

Négy új demó!

|

Az elmúlt héten néhány jobbik fajta játékdemó is felkerült az internetre. Mostanában (a hónap végén) már csak egy érdekesebb demó várható (legalábbis hivatalos források alapján), ez pedig nem más, mint az Alien vs. Predator 2. Addigis azonban érdemes kipróbálni a lentieket, természetesen a mi szerverünkről:

  • Red Faction (134MB) A Volition saját engine-jével, a GeoMod-dal készült FPS alkotás, melyben bármilyen falat kirobbanthatunk, ezzel utat törve magunknak a problémásabb helyeken! Mindenkinek ajánlott!
  • Trade Empires (87,1MB) Az Eidos Interactive hamarosan megjelenő gazdasági szimulációjának kipróbálható verziója. Feladatunk egy gazdaságilag működőképes kereskedő birodalom kiépítése lesz.
  • LightWeight Ninja (28,4MB) A Stardock Systems kissé idejétmúlt akciójátéka. Azért nagyon szórakoztató!
  • Gems 3D (3,1MB) Ha szereted a logikai játékokat, a Gems 3D neked készült! Mivel elég apró, bárki le tudja tölteni, és el lehet vele időzni egy darabig...

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)