Hirdetés

Négy új játék is érkezett idén, ami eszméletlenül sok pénzt termelt a Steamen

|

Több régi közönségkedvenc mellett négy újoncnak is sikerült a legtöbb bevételt termelő 12-es toplistára kerülnie.

Hirdetés

A Valve idén már hatodjára összesítette a Steam platformján a legtöbb bevételt termelő játékokat. A Top Sellers listán összesen 100 játék kerül elosztásra kategóriák alapján, viszont ezeket már nem állítja sorrendbe a rendszer. Az idei Platinum besorolást 12 játék kapta, közte a New Worlddel, ami a nehézségek ellenére igencsak népszerűvé vált, így az Amazon végre elkönyvelhet magának egy sikeres játékot.

Hirdetés

A rangsorolás folyamatában a Steam figyelembe veszi a mikrotranzakciókat és a fizetős DLC-ket is, így a Platinum besorolás címe között több régi közönségkedvenc is szerepel. Sőt, a 12 címből mindössze 4 játékot adtak ki 2021-ben.

A pénztermelő címek között jó szokásuk szerint szerepel a Valve két saját alkotása, a Dota 2 és a CS:GO, illetve a népszerű battle royale címek is, mint az Apex Legends és a PUBG is. Nem meglepő, hogy a GTA V és a Destiny 2 is a Platinum besorolásba került, mellettük még a Dead by Daylight és a Rainbow Six Siege szerepel a toplistán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A 2021-es újoncok közül a New World mellett a Valheim, a Battlefield 2042, valamint a Naraka: Bladepoint fért be a Platinum szintre.

A jelek szerint az Amazonon kívül az EA-nek is kedvezett a Steames együttműködés. Az EA játékai 2019 óta érhetőek el újból a Valve platformján, és a két Platinum szintű játék mellett a FIFA 22 és az It Takes Two a Gold, vagyis a második legjobb besorolást érte el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)