Hirdetés

Négy WWE-játék eltűnt a digitális piacterekről, a 2K nem indokolta meg a döntést

|

Korábban csak arról volt szó, hogy leállnak a 2K20 szerverei.

Hirdetés

Két hónappal ezelőtt figyelmeztette arra a játékosokat 2K, hogy június 30-án le fognak állni a WWE 2K20, ezzel párhuzamosan pedig elérhetetlenné válik az összes online funkció. Arról viszont egyetlen szó sem esett, hogy teljesen elfogják tűntetni a játékot a Steamről, valamint a PlayStation és az Xbox digitális piactereiről. 

Most viszont pontosan ez történt, ráadásul nem egyedül a WWE 2K20 érintett. Nyoma sincs immár a WWE 2K17, a 2K18, és a 2K19 játékoknak, ezeket ugyancsak leszedték az online áruházakból. 

Hirdetés

Mindez gyakorlatilag azt jelenti, hogy mostantól egyedül a WWE 2K Battlegroundst és a WWE 2K22-t vásárolhatja meg az, aki újoncként bele szeretne vágni a pankrátorkodásba. Hasonló esetekre általában azért szokott sor kerülni, mert a kiadó nem szeretné tovább fizetni a különböző licenceket, például a játékokban megtalálható zenék jogdíjait. 

Simán elképzelhető, hogy most is ez volt a helyzet, és a dolog nincs összefüggésben azzal, hogy az előző évek WWE-játékai elég silányak lettek, a WWE 2K20 pedig gond nélkül volt vállalhatatlannak nevezhető. De azért ott motoszkál a kisördög, miszerint ez remek megoldás volt a szégyenfoltok utólagos eltörlésére.

Persze a korábban megvásárolt digitális példányok továbbra is működnek, és ugyanez a helyzet a lemezes verziókkal is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)