Hirdetés

Negyed millió harckocsi egy szerveren

|

Ez azért már nem semmi! A World of Tanks novemberben megdöntötte a saját rekordját (91.311), az egyszerre, egy szerveren bejelentkezett játékosok számát egy MMO-ban.

Hirdetés

Az új szám elérte a bűvös 250.000-et, és a helyszín mi más lehetne, mint egy felkapott orosz szerver. A keleti ex-tovarisoknak nagyon bejött ez a játék, bár gyanítom, hogy nyugati játékosok jelentős része is gyakran látogatja az orosz szervereket egy jó kis páncélos ütközet reményében.

Itt azonban nem állnak meg a fejlesztők, új, még ambiciózusabb célokat tűznek ki maguk elé. Nagyon meg lennék lepve, ha nem sikerülne nekik belátható időn belül elérni a félmilliót. Úgy tűnik játékos utánpótlásból sem lesz hiány, hiszen az ingyenes World of Tanksra egyre többen kíváncsiak. Nemcsak letöltik a játékot, sokan ruháznak be a pár ezer forintba kerülő dobozos verzióba is.  


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)