Hirdetés

Negyed órán át nézhetjük a gyomorforgató túlélőhorrot, a Scornt

|

Ez az a játék, ahol valami még a shotgunban is mocorog.

Hirdetés

A Scorn egy FPS túlélőhorror, amit olyan alkotóművészek munkái inspiráltak, mint H.R. Giger. Grafikai szempontból gyönyörű, de képi világa annyira hátborzongató, hogy már a lenti, negyedórás játékmenet végignézéséért is járna egy GSO achievement, ha lenne. Minden csontos, minden nyálkás, mindenben dolgok másznak.

Hirdetés

Utóbbi főleg akkor lesz nyilvánvaló, ha megállsz betárazni a shotgunodat, amiben láthatóan mozog valami csiga. Maga a játékmenet egyébként lassú, kimért, és a feszültségre épít. Hiába van nálunk egy komolyabb fegyver, az valószínűleg nem fog megvédeni semmitől.

A Scorn még mindig nem kapott pontos megjelenési dátumot, de mostanra legalább már annyit tudunk, hogy valamikor 2021-ben fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)