Hirdetés

Negyedórányi játékmenet jött a Hellpointból

|

A souls-like játékok rajongóinak érdemes lesz ránézniük erre az űrben játszódó RPG-re.

Hirdetés

A Hellpoint olyannyira souls-like, hogy első ránézésre simán ráakasztanánk a Dark Souls-klón jelzőt. Azért a felszín alatt vannak eltérések, és nem csak a minőséget tekintve. Fontos különlegessége a Hellpointnak például, hogy az elejétől a végéig végignyomhatjuk ezt egy haverunkkal, akár osztott képernyőn is.

Hirdetés

A lenti videóban láthattok egy 16 perces darabkát a játékból. Egész lenyűgöző, ha belegondolunk, hogy a játékot egy egy 7 fős csapat rakta össze.

A Hellpoint sajnos azon játékok között van, melyeket el kellett csúsztatni a tomboló koronavírus járvány miatt. Egyelőre nem tudni a megjelenési dátumot, de a csapat reméli, hogy még beleférnek a 2020-as év második negyedébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)