Hirdetés

Negyedórás videón a rajongók által felújított Morrowind

|

A Skywind fejlesztői a Skyrimbe szeretnék átültetni a harmadik Elder Scrolls játék helyszínét és kalandjait. Minden jel szerint jól halad a projekt.

Hirdetés

Legutóbb fél évvel ezelőtt kaptunk friss híreket a Skywindről, az ambiciózus Morrowind remake-ről, amely a Skyrim motorját használja alapként. Akkor egy videóval kísértek be minket a fejlesztők korábban még nem látott zónákba, most ismét ez a helyzet. Nemcsak újjászületett területeket csodálhatunk meg, hanem egy teljes küldetés végigjátszását is megnézhetjük.

Hirdetés

A lenti videó egyébként egy nagyobb előrelépést is jelképez: láthatjátok az első, teljesen egyedileg beépített "csontvázat", aminek új karakteranimációkat köszönhetünk.

A rajongói alkotás minden videójával egyre ígéretesebbnek tűnik, de sajnos a megjelenés még mindig nincs látótávolságban. Várunk türelemmel, és reménykedünk, hogy egyszer tényleg befejezik majd ezt a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)