Hirdetés

Negyven éves a Pong, ünnepel az Atari

|

Mobiljátékkal és egyedi Xbox 360-nal ünnepli a cég, hogy negyven éve jelent meg a korszakalkotó Pong.

Hirdetés

A világ egyik leghíresebb videojátéka ma elérte a negyedik X-et, de élvezeti értékéből semmit nem vesztett (sőt, még a grafika sem idejétmúlt...).

Ha ünnepelni szeretnétek és van a közeletekben valamilyen Apple mobileszköz, töltsétek le az ingyenes Pong World alkalmazást, ami az alapjáték továbbfejlesztett, modernizált, a kor igényeihez igazított verziója rengeteg lehetőséggel.

Emellett azok, akik szeretnének egy igazán egyedi Xbox 360-at nyerni, vegyenek részt az Atari versenyében. Az Xboxot úgy tervezték meg, hogy hasonlítson egy Atari 2600-ra, ráadásul egy LCD képernyőt is szereltek bele, így ha sikerül áramot szereznünk, akár utazásaink során is hű társunk lehet. Nem tudjuk szavakkal kifejezni, mennyire vágyunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)