Hirdetés

Néhány játékosnak elérhetetlen a Far Cry 6 ingyenes frissítése PS4-ről PS5-ös verzióra

|

Furcsa logisztikai kivitelezés vezetett a kellemetlen hibához. Egyelőre nincs jó megoldás.

Hirdetés

Frissítés (2021.10.14. 14:21): a Ubisoft megoldotta a problémát, most már nincs szükség trükközésre.

Korábban írtuk: Alternatív lehetőségekben bővelkedik a Far Cry 6, azonban nem minden meglepetés kellemes a játékosoknak. Néhányuknak ugyanis már az indítás előtt szembejött egy jelentős probléma, ami elsőre észrevehetetlen, azonban komoly fejfájást tud okozni a fizikai kiadással rendelkezőknek.

A Far Cry 6 ugyebár eddigi ismereteink szerint ingyenesen frissíthető az előző generációs verzióról a PlayStation 5-ös kiadásra. Ezt most ki kell egészítenünk azzal a kitétellel, hogy "legalábbis a szerencsésebbeknek".

Hirdetés

Európában nem ritka, hogy a boltok polcaira kerül olyan kiadása bizonyos játékoknak, amik eredetileg nem abban a régióban kellene, hogy aktiválásra kerüljenek. Így történt ez az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion után Far Cry 6-tal is. Ahogy a korábban megjelent játékoknál, most is előjött egy hiba, ami az orosz régiózáras kiadás sajátossága: nem lehet aktiválni, csak Oroszországba regisztrált PS profillal.

Ezt egy játékos egy rövid videóval demonstrálta is a Twitteren:

A fejlesztőknek szoftver szinten kellene megoldaniuk ezt a problémát, a Ubisoft azonban egyelőre nem kommentálta az eseteket. Jelenleg tehát az a helyzet, hogy aki ilyen verzióval rendelkezik, annak nem tudja a konzolja elvégezni a kötelező regisztrációt, így a PS5 nem érzékeli hivatalos játékként a Far Cry 6 PS4-es lemezét, végeredményében pedig nem telepíti a next-gen update-et.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)