Hirdetés

Néhány nap múlva kipróbálható lesz az Apex Legends cross-play támogatása

|

Egyelőre béta állapotban teszi elérhetővé a Respawn a teljes átjárhatóságot az Apex Legends játékosai számára.

Hirdetés

Az egyébként meglehetősen unalmas és érdektelen EA Play Live során jelentette be az Electronic Arts, hogy továbbra is népszerű battle royale játéka, az Apex Legends valamikor ősszel megjelenik Steamre, Switchre, illetve cross-play támogatással bővül, tehát minden játékos platformtól függetlenül együtt fog tudni játszani.

Ugyan a switches és steames változatoknak még mindig nincs megjelenési dátuma, az már biztos, hogy a cross-playt először október 6-án próbálhatjuk ki. Alapjáraton vegyíti majd a játék a konzolos játékosokat platformtól függetlenül, de a PC-seket nem teszi közéjük automatikusan.

Hirdetés

A játékbeli chat már élni fog, de a cross-platform fejlődés nem lesz támogatott, amíg a steames változat meg nem jelenik (és nem tudni, erre mikor kerül sor). Az olyan partyk, amikben konzolos és PC-s játékosok vegyesen vannak, PC-s meccsekbe kerülnek be automatikusan. A Respawn arra figyelmeztet, hogy azok, akik deaktiválják majd a cross-playt, hosszabb töltési időre számíthatnak, mert csak olyanokkal kerülhetnek össze, akik szintén nem engedélyezték. Úgy tűnik egyébként a szövegezésből, hogy nem lehet majd konzolon egeret és billentyűzetet használni, pedig erre mind a PlayStation 4, mind az Xbox One fel van készítve, és tökéletesen működnek, amint azt például a Call of Duty: Warzone mutatja.

Október 6-án egyébként jön még a Flashpoint mód is, amiben csak adott zónákban lehet életerőt és pajzsot újratölteni, illetve folyamatosan mozog majd a játéktér. Akik erre fogékonyak, új skineket is vadászhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)