Hirdetés

Néhány napja már játszható az ingyenes és magyar Dead Cyborg

|

A hazai illetőségű játék első fejezete legördült a szalagról.

Hirdetés

Korábban már hírt adtunk a Dead Cyborg készülődéséről, de július közepe óta elérhető az első epizód. A sztori sci-fi alapú, és az életről, illetve az ezzel óhatatlanul együtt járó halállal foglalkozik, a stílus pedig kalandjáték. A környezet posztapokaliptikus, elrozsdált és romos beton épületek közé helyezi a játékost, ahol a régi, szöveges kalandjátékok korát idézve működhetünk. Az első epizód már aktív, a következő pedig akkor fog megjelenni, amikor elég támogatás gyűlik össze a folytatásra, ugyanis a Dead Cyborg csak számunkra ingyenes.

A fejlesztésnek költsége van, és éppen ezért szimpatikus maga a projekt, mert nem a mikrotranzakciós, vagy budget kategóriát támadja meg, hanem a minőség alapján történő adakozást. A teljes játék egyébként három részre van tervezve, darabonként 2-3 órás játékidővel, és az egyszemélyes fejlesztő csapat, Endi (Baráth Endre) nyomatékosan kijelenti, hogy ennyi, és nem több, a Dead Cyborgból nem lesz végtelen történet. Nézzétek meg a játékot, és támogassátok a fejlesztőt, ha úgy gondoljátok, hogy megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)