Hirdetés

Néhányan még mindig nem mondtak le a Red Dead Redemption 2 egyjátékos DLC-iről

|

Vannak, akiknek ha valami nem tetszik a világban, felmennek a Change.org-ra és elkezdenek aláírásokat gyűjtögetni.

Hirdetés

Amikor a Red Dead Redemption 2 megjelent és annak online része, a Red Dead Online beindult, a Rockstar egyértelműen tudatta a közönséggel, hogy az RDR2 egyjátékos részét békén fogják hagyni, és az online modult fogják bővítgetni. Ezt nyilván nem mindenki nézte jó szemmel (annak ellenére, hogy extra hosszú volt a kampány), és voltak, akik hangot akartak adni a véleményüknek, ezért indítottak egy petíciót.

Hirdetés

Egy már két éves Change.org kampány új lendületet kapott az elmúlt pár hónapban, és átlépte az 5000 aláírást. Ez azért érdekes, mert egészen 2020. júniusáig a petíció alig 300 támogatónál ácsorgott. Akárhogy is, kétséges, hogy bármi tényleges változást is eredményezhet-e.

Az egyjátékos Red Dead Redemption 2 sztoritartalmak iránti vágyakozás nem teljesen alaptalan. A Rockstar remek DLC-ket adott ki annak idején az RDR 1-hez és a GTA IV-hez, de a GTA V óta csak a játékaik többjátékos részlegeit bővítgetik. Kétséges, hogy ez valaha változni fog, de ki tudja: ahol számottevő kereslet van, ott általában a kínálat is fel szokott bukkanni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)