Hirdetés

Nehéz betelni a Kena: Bridge of Spirits meseszerű hangulatával

|

Az Ember Labs varázslatos új akciójátéka egy gyönyörű új trailert kapott. Minden képkocka után jobban és jobban beleszeretünk a világába.

Hirdetés

A Kena: Bridge of Spirits sztoriorientált akció-kalandja pillanatok alatt képes elvarázsolni az embert, Kenát, egy ifjú Spirit Guide-ot már azonnal vinnénk hősködni.

Célunk, hogy kiderítsük szeretett falunk pusztulásának körülményeit és lehetőség szerint helyreállítsuk a világ rendjét, vagyis a szokásos rutin munka. A látvány páratlan, amire rásegítenek a folyékony, zökkenőmentes animációk és az elképesztő világdizájn. Mintha egy fantasy stílusú Pixar filmben kalandozhatnánk.

Hirdetés

A Future Games Shown az Ember Labs kollégái is képviseltették magukat, és hoztak magukkal egy látványos új trailert is. A videó végén a megjelenési dátum, és az előrendelői DLC tartalmai is ott figyelnek, mindenképpen érdemes megnézni:

A Kena: Bridge of Spirits megjelenése 2021. augusztus 24-én várható PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)