Hirdetés

Nehéz dolguk lesz Gotham új védelmezőinek Batman halála után

|

A Gotham Knights launch trailere nem árul zsákbamacskát, a Batman által kiképzett fiatal igazságosztók olyan ellenfelekkel kerülnek szembe, akiket egyedül nem is tudnának legyőzni.

Hirdetés

Rég nem volt már játékmegjelenésekben annyira gazdag hónapunk, mint a mostani, ráadásul jó néhány kiemelt cím is a következő hetekben lát majd napvilágot, köztük a Gotham Knights, amely a WB Games Montréal első befejezett játéka lesz a 2013-as Batman: Arkham Origins óta. A Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin karaktereire fókuszáló akció-szerepjáték nem része az Arkham-szériának (ellentétben a Rocksteady által fejlesztett, és jövőre halasztott Suicide Squad Kill the Justice League-gel), ezért az alkotók viszonylag szabadabban bánhattak a DC univerzum építőkockáival.

Kezdésnek mindjárt kinyírták Gotham első számú védelmezőjét, Batmant, így az imént felsorolt négy fiatalra marad a feladat, hogy megfékezzék Agyagpofát, Harley Quinnt, Mr. Fagyot és végül, de nem utolsósorban a Baglyok Bírósága nevű titkos szervezetet.

Hirdetés

De játékmenet tekintetében is komoly eltéréseket tapasztalhatunk majd az Arkham-széria tagjaihoz képest. Eddig ugyanis nem volt arra lehetőségünk, hogy egy másik játékos által irányított hőssel együtt szálljunk szembe Gotham alvilágának krémjével.

A Gotham Knights október 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. Korábban PlayStation 4-es és Xbox One-os változatok is szerepeltek a fejlesztők tervei között, ám ezekről két halasztás között lemondtak, hogy a maximumot hozhassák ki a játékból a megmaradt platformokon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)