Hirdetés

Nehéz megmondani, jót tenne-e a Call of Duty 2-nek, ha Unreal Engine 5-ben remake-elnék

|

Egy összehasonlító videóban megnézhetjük, milyen lenne, de vajon ugyanazt az élményt adná a Call of Duty 2 felújított változatban is?

Hirdetés

Nem sok játék van, ami ugyanolyan jó élményt ad ma, mint a maga idejében, de a Call of Duty 2 határozottan ilyen. Annak ellenére, hogy 2005-ben jelent meg, továbbra is szívesen vesszük elő (és színezzük át benne a nevünket első lépésként), hiába kaptuk már meg a CoD-élményt többször is fejlettebb változatban.

Ezért nehéz azt állítani, hogy egy remake, legyen Unreal Engine 5-ös vagy másmilyen, jó ötlet volna az Activision részéről.

Hirdetés

TeaserPlay egy összehasonlító videót készített, amiben egymás mellett láthatjuk az eredeti játékot és egy 2022-es, Unreal Engine 5-tel készült koncepciót, ami megmutatja, milyen lehetne a CoD 2, ha ma (vagy a közeljövőben) jelenne meg. Tény, hogy jól mutat, de valahogy mégsem az igazi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nézzétek meg a videót, aztán mondjátok el, mit gondoltok.

Egyébként biztosra vehetjük, hogy ha az Activision valamelyik csapata remake-eli a Call of Duty 2-t, ahhoz a saját, belsős, Quake 3-alapú motort fogják használni, nem egy külső megoldást, de látva, mennyire nem jött be a szintén második világháborús Vanguard a közönségnek, nem valószínű, hogy a közeljövőben ezzel a témával bármit akarnak kezdeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)