Hirdetés

Nehézsúlyú gyűjtői kiadást kap a Max Payne 3

|

Méretes, tartalmas, és zsebbenyúlós lesz a Max Payne 3 gyűjtői kiadása, amiért az európaiaknak kell a legtöbbet fizetniük.

Hirdetés

2012 márciusában jelenik meg a Max Payne 3, ami mint a legtöbb komolyabb játék egy minden földi jóval telepakolt gyűjtői kiadással kényezteti majd a vastag pénztárcájú rajongókat.



PC-re, PS3-ra és X360-ra egyaránt megvásárolhatjuk majd a pakkot, aminek árképzése már most rengeteg játékosnál kiverte a biztosítékot. A Rockstar láthatóan szívatja a kontinentális Európa játékosait, és a britek sem járnak sokkal jobban, sőt. Míg ugyanis az Egyesült Államokban a Max Payne 3 gyűjtői kiadásának egy darabja 99,99 dollárba (22-23 ezer forint) kerül, addig az Egyesült Királyságban 99,99 fontba (kb. 35-36 ezer forint), Európa többi részén pedig 109,9 euróba (33-34 ezer forint).



Miután kellőképp kidühöngtük magunkat a Rockstar arcátlan magatartásán, érdemes számba venni, hogy mi mindent rejt majd a csomag, amiért egyesek másfélszer annyit kénytelenek perkálni, mint mások:

 - Egy Max Payne 3 kópia
 - 10 hüvelyk magas Max Payne szobor a TriForce és a Rockstar közreműködésében
 - A sorozat által ihletett csendéletek, amelyek némelyike közelebb visz bennünket Max belső démonaihoz
 - töltényt formázó, lecsavarható végű kulcstartó
 - Classic Multiplayer Character Pack (az első két részből ismert nyolc karakter: köztük a címszereplő, Mona Sax és Vladimir Lem)
 - Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack (Hammerhead automata sörétes puska, G9 gránátvető, Molotov koktél)
 - Zenei CD

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)