Hirdetés

Neil Druckmann a kritikák ellenére kitart a The Last of Us Part II mellett

|

A Naughty Dog társelnöke sajnálatosnak tartja, hogy néhány játékosnak nem tetszett a játékuk.

Hirdetés

A díjátadókon és a sajtónál ugyan tarolt a The Last of Us folytatása, és pénzügyileg sem panaszkodhat a Naughty Dog és a Sony, viszont erősen végletes reakciókat csavart ki a közönségből. A Naughty Dog játékának narratívája több olyan kérdést is feszeget, ami megosztó volt, mi is igyekeztünk pszichológiai szemmel megvizsgálni a jelenséget.

Miközben a Naughty Dog már továbblépett és egy multiplayerre fókuszáló projekten, valamint az élőszereplős The Last of Us sorozaton dolgoznak, a The Last of Us Part II természetesen továbbra is beszéd tárgyát képezi, ahogyan annak viharos megjelenése sem kopik ki az emlékekből. 

Hirdetés

Most éppen a Game Informer készített interjút a játék rendezőjével és írójával, valamint a stúdió társelnökével, Neil Druckmann-nal, ahol szintén feljött a téma. Druckmann elmondása szerint amikor elkezdték fejleszteni a folytatást, tisztában voltak vele, hogy olyasmin dolgoznak, ami a rajongótábor egy részének számára vitatott lesz, ugyanakkor nem az volt a szándékuk, hogy felbosszantsák vagy elidegenítsék az embereket. Pusztán szerettek volna elmondani egy olyan értelmes történetet, amelyről úgy gondolták, hogy van érték mögötte és érdemes éveket szánni az idejükből az elkészítésére. 

Druckmann sajnálatosnak tartja, hogy egyeseknek nem tetszett a The Last of Us Part II, de kitart azon játék mellett, amit készítettek. Pedig a megjelenés előtti szivárgás igazi mélypont volt a számukra. Akkor rengeteg negativitás érte őket és elkezdték megkérdőjelezni, hogy a játékuk egyáltalán sikeres lehet-e. 

Mindenesetre tavasszal kiderült, hogy már kész a The Last of Us: Part 3 sztorijának alapja, de még egyáltalán nem biztos, hogy valaha is meg fog jelenni a trilógia zárlata és ha igen, mikor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)