Hirdetés

Neil Druckmann mesélt kicsit a készülő The Last Of Us multiplayer játékról

|

Druckmann szerint ez lesz a stúdió eddigi legambiciózusabb játéka.

Hirdetés

A Naughty Dog társelnöke, egyben az egész The Last Of Us széria atyja, Neil Druckmann nemrég a ComicBooknak beszélt a készülő multiplayer spin-offról, amit mindenki a The Last of Us: Part II új Factions módjaként várt, de a fejlesztők számára hamar világos lett, hogy a projekt egészen egyszerűen túl nagyra nőtt, muszáj lesz különálló játékként kiadni azt.

A fejlesztés értelemszerűen már a The Last of Us: Part II 2020-as megjelenése előtt elkezdődött, de még mindig várunk a pontos részletekre. Druckmann most elmondta, hogy véleménye szerint ez lesz a Naughty Dog eddigi legambiciózusabb játéka, ami tovább is viszi a The Last of Us világának történetét, és egyúttal bővíti is annak világát.

Hirdetés

Druckmann szerint nagyon hamar bejelentették anno az Uncharted 4-et és a The Last of Us: Part II-t is, ez pedig megnehezítette a munkát (lévén egyből záporoztak feléjük a hatalmas rajongói elvárások), most viszont viszont nem akarják elkapkodni a dolgot, így sokkal egyszerűbb lesz a stúdión belül időbeosztás. 

Mindezeken felül azt is elkotyogta, hogy a Naughty Dog dolgozik egy teljesen új projekten is, ami csak a multiplayer The Last of Us-játék után lesz esedékes, erről viszont tényleg a világon semmit sem mondhat egyelőre. Szóval a fantáziánkra van bízva a dolog, a Naughty Dog új játéka lehet akár a The Last of Us: Part III vagy egy teljesen új IP is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A The Last Of Us kapcsán egyébként most mindenki a tévésorozat miatt izgatott, az első rész (hazai idő szerint) holnap érkezik az HBO Maxra, mi viszont már láttuk az egész évadot, és az alábbi videóban spoilermentesen el is meséltük róla a véleményünket. Holnap este a GameStar YouTube-csatornáján jelentkezünk viszont egy dedikáltan spoileres élő kibeszélővel is, gyertek, és vesézzük ki együtt a nyitóepizódot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)