Hirdetés

Neil Druckmann szerint sok The Last of Us Part II spoiler egyszerűen kamu

|

A The Last of Us Part II író-rendezője nem bocsátkozott részletekbe, de azt azért leszögezte, nem kell mindent elhinni.

Hirdetés

Eddig nem igazán kommentálta a The Last of Us Part II kapcsán kiszivárgott videókat és a sztori kulcsfontosságú elemeit taglaló írásokat sem a Sony, sem a Naughty Dog, most viszont a játék írója és rendezője, Neil Druckmann megszólalt végre a témával kapcsolatban. Druckmann leszögezte, hogy hazugságok is akadnak bőven a tényként tálalt szivárgások között. 

Hirdetés

Druckmann a Eurogamernek adott nyilatkozatában fejtette ki, hogy sok fals információ is kering a játékról az interneten a valódi szivárgások mellett. A Naughty Dog csapata azonban tudatosan nem akar (és nem is fog) reagálni ezekre, mivel ha megcáfolnák a hazugságokat, akkor tulajdonképpen alátámasztanák a hiteles szivárgásokat, ezáltal ők maguk spoilereznék el The Last of Us Part II valódi fordulatait - ezt értelemszerűen nem akarják. 

Druckmann nyomatékosította, hogy csapata mindent megtett a játék szereplőinek hiteles ábrázolásáért. Ellie utazását mesélik el, és egyben azt is, hogy kivé vált a lány, aki bizony már 19 éves, ezáltal pedig értelemszerűen sok szempontból más is lesz a folytatás, mint az első rész. Druckmann úgy fogalmazott, hogy 19 évesen az ember legyőzhetetlennek érzi magát. Azt hiszi, pontosan tudja mi a jó és mi a rossz a nagyvilágban. Elkezd testileg vonzódni azokhoz az emberekhez, akiket vonzónak tart. Ezek a kérdések mind megjelennek a The Last of Us Part II-ban, Druckmann szerint pedig pontosan így lesz őszinte a játék történetmesélése. 

Kétségtelen, hogy nehéz helyzetben van a Naughty Dog a szivárgások kapcsán, és mi is nagyon szívesen a világba kiabálnánk már azt, hogy mi igaz és mi szemen szedett hazugság a neten keringő, tényként kezelt infókból, de erre bizony még várni kell. A The Last of Us Part II június 19-én fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4 konzolokra. Ha ránk hallgattok, akkor mindenképp a végigjátszása után alkottok majd róla véleményt ti magatok is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)