Hirdetés

Neil Druckmann tudja, hogy nagyon akarjuk a The Last of Us Part 3-t

|

A Naughty Dog következő játékáról mesélt a stúdió társelnöke.

Hirdetés

Kevés játékfejlesztő örvendhet olyan csodálatnak, mint a PlayStation Studios szárnyai alá tartozó Naughty Dog, de a csapat minden egyes rajongóra derekasan rászolgált, hiszen olyan munkákat raktak le az asztalra, mint az első Crash Bandicootok, valamint az Uncharted- és a The Last of Us-szériák.

Az utóbbiból készült sorozatos adaptáció első, rendkívül sikeres évada nemrég fejeződött be az HBO-n, így talán még sosem volt időszerűbb a kérdés, hogy vajon mikor kapjuk meg a 2020-as The Last of Us Part II folytatását.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy a Kinda Funny The Last uf Us Spoilercast című műsorában is szóba került a téma, ahol egy videós bejelentkezés formájában Neil Druckmannt, a Naughty Dog társelnökét és kreatív guruját is vendégül látták. A TLoU harmadik részével kapcsolatban pedig a fejlesztő elmondta, hogy nagyon is érzik a nyomást a közönség részéről:

"Tudom, hogy a rajongók nagyon szeretnék a The Last Of Us Part III-t, hiszen állandóan erről hallok. Csak annyit mondhatok, hogy már dolgozunk a következő projektünkön, vagyis már megszületett a döntés. Nem árulhatom el, hogy mi az, de ez egy folyamat eredménye, amin keresztülmentünk. Rengeteg különböző dolgot mérlegeltünk, és azt választottuk, amiért a legjobban lelkesedtünk.

- mesélte Druckmann, aki azt is elmondta, hogy minden projekt befejezésekor alaposan átrágják a további ötleteiket, és azt választják, amely kapcsán a legnagyobb szenvedélyt érzik, hiszen ennek a buzgalomnak kell lendületben tartania a projektet a következő évek során. Szerinte, ha az emberek nem elég lelkesek, 2-4 évnyi munka után jön a kiégés, és abból születnek a középszerű eredmények.

Mindezek mellett Druckmann ismét megerősítette, hogy a Naughty Dog következő megjelenése a The Last of Us multiplayer spin-offja lesz, amiről januárban már részletesebben is mesélt a ComicBooknak adott interjújában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)