Hirdetés

Wayward Manor - Neil Gaiman első videojátéka

|

Az egy csodálatos nap, amikor a The Sandman, a Csillagpor, az Amerikai istenek és a Tükör és füst alkotója bejelenti, hogy videojátékot készít.

Hirdetés

Neil Gaiman már rengeteg mindennel ajándékozott meg minket hosszú munkássága alatt, de a különböző fantasy-alkotások, novellák és képregények sorából egyelőre hiányzott a videojáték. Eddig.

A díjnyertes szerző most a The Odd Gentleman fejlesztőstúdióval és a Moon Shark nevű kiadóval együttműködve megcsinálja első játékát, Wayward Manor címmel. "A 90-es években sokat dolgoztam különböző játékkiadó cégekkel. Ami általában történt, az az volt, hogy elképesztő mennyiségű munkát raktam egy-egy projektbe és amikor már éppen történt volna valami, akkor a cég csődbe ment" - mesélte Gaiman.

 

Nagyon reméljük, hogy ez most nem így lesz, mert a Wayward Manor nagyon ígéretesnek tűnik és magán viseli korunk egyik legjobb történetmesélőjének minden klasszikus vonását. A Wayward Manor-ben egy szellemet alakítunk majd, aki egy békés és nyugodalmas életre vágyik odaát, de ehhez az kell, hogy ki tudja paterolni a a házából az odapofátlankodó embereket. Miközben ezen ügyködik szép lassan felgöngyölíti halálának titokzatos körülményeit is. 

Neil Gaiman nem sokat árul el a játékról a videóban, inkább az inspirációról és a terveiről mesél, viszont azt olyan ízesen teszi, hogy alig várjuk, hogy végre lássunk is valamit a játékból. A Wayward Manor első részének megjelenése idén ősszel várható PC-re, Mac-re és táblagépekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)