Hirdetés

Nem a Call of Duty: Vanguard gépigénye miatt kell PC-t újítani

|

Az Activision bejelentette, mikor lesz a nyílt béta, és egyúttal azt is, milyen gépet kér majd a Call of Duty: Vanguard.

Hirdetés

Négy év után ismét a második világháború harctereire utaztat minket a Call of Duty sorozat. A Vanguardban nagy hangsúlyt kap a kampány, a Zombiest pedig annyira komolyan veszik, hogy egy külön csapat, az ebben gyakorlott Treyarch dolgozik rajta, de azért még mindig a többjátékos módnak jár a legtöbb figyelem, az fogja életben tartani a játékot a következő egy évben. 

Szeptember 18-án indul majd a játék nyílt bétája, melynek során bárki megtudhatja, neki való-e az új CoD, illetve megnézheti, hogy fut a gépén. (Az első előrendelői béta, amiben csak a PlayStation-tulajok vehetnek részt, 10-13 között lesz, 16-17-én pedig a többi előrendelőt is beengedik, miközben az összes PS-es előtt megnyitják a kapukat.)

Hirdetés

Akkor is érdemes élni a lehetőséggel, ha látszólag kevés a PC-tek hozzá, előfordulhat, hogy ha mindennel óvatosan bántok, egy gyengébb masinát is hadba lehet vinni. A Sledgehammer viszont a következőket ajánlja a bétához (a teljes változat megjelenéséig még lehetnek változások).

Call of Duty: Vanguard gépigény

Call of Duty: Vanguard minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64 Bit (1909 vagy újabb)
Processzor: Intel Core i5-2500k vagy AMD Ryzen 5 1600X
Memória: 8GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 960 2GB / GTX 1050Ti 4GB vagy AMD Radeon R9 380
Szabad hely: 45 GB 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Call of Duty: Vanguard ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64 Bit (legfrissebb Service Packkel)
Processzor: Intel Core i7-4770k vagy AMD Ryzen 7 1800X
Memória: 16GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1070 8 GB / GTX 1660 6GB vagy AMD Radeon RX Vega 56
Szabad hely: 45 GB 

A Call of Duty: Vanguard teljes változata november 5-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)