Hirdetés

Nem a Fallout 76 volt a Bethesda utolsó többjátékos próbálkozása

|

Todd Howard maga jelentette ki, hogy a Bethesda még nem mondott le a multis élményekről, és hogy sokat tanultak a Fallout 76 problémáiból.

Hirdetés

A Fallout 76 indulása és első éve finoman szólva sem volt hibátlan. Ugyan nem ez volt a cég első multis próbálkozása, de ez volt az első MMO-szerű Fallout játék, ez pedig meg is látszott a végeredményen. A játék a vállalhatatlanság határán volt, de mostanra valamelyest sikerült visszahúzni a gödörből, és egy egész játszható címet csinálni belőle. Ettől még persze ez így nincs rendjén, és ezt Todd Howard is tudja.

Hirdetés

A fejes egy konferencián adott interjút a Bethesda jövőjéről. Elmondta, tisztában vannak vele, hogy a Fallout 76 marketingjével és indulásával hatalmas hibákat követtek el és ahhoz, hogy ne ismételjék meg a múltat, komoly változásokra lesz szükség. A stúdió nem zárta ki egy újabb többjátékos cím felépítését, mivel Howard szerint a Fallout 76 lecsiszolt formája egy " kifejezetten pozitív élményt" kínál, ami közelebb hozta egymáshoz a cég és a rajongók elképzelését.

A következő multiplayer Bethesda cím persze csak elméletben létezik, semmi sincs bejelentve vagy megerősítve. Annyi biztos Howard szerint, hogy amennyiben elkezdenek dolgozni egy új projekten, akkor komoly publikus tesztelésre számíthatunk, minek köszönhetően egy simább indulásban lesz részünk.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy melyik lesz a következő többjátékosított Bethesda franchise. Addig is izgulhatunk a két bejelentett egyjátékos címükért, a Starfieldért és a The Elder Scrolls VI-ért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)