Hirdetés

Nem a Halo Infinite lesz az egyetlen Xbox-exkluzív játék decemberben

|

Megjelenési dátumot és új trailert kapott a The Gunk.

Hirdetés

Amikor a Microsoft tavaly nyáron bemutatta, hogy milyen külsős fejlesztésű címek érkeznek előző és új generációs konzoljaira, akkor ott volt közöttük a Steamworld szériáról elhíresült Image & Form új IP-ja is, a The Gunk.

Ez utóbbi egy külső nézetes akciókaland, amit Unreal Engine 4-gyel keltettek életre a fejlesztők, és egészen mostanáig nem rendelkezett pontos megjelenési dátummal, mindössze annyi volt ismert, hogy még az év vége előtt ki szeretnék adni, és az sem titok, hogy meddig marad exkluzív (abban az értelemben, hogy a PC és az Xboxok mellett ellátogat-e más platformokra).

Hirdetés

Noha elsőre úgy tűnik, semmi másról sem szól a The Gunk, mint hogy a főszereplő, Rani jobb alkarjára applikált szerkezettel feltakarítjuk a trutymót egy idegen bolygón, a főszereplő szinkronhangjának (Fiona Nova) narrációjával kísért új trailerből kiderül, hogy a felfedezésre és a történetmesélésre helyezte a hangsúlyt a fejlesztőcsapat.

A The Gunk december 16-án jelenik meg PC-re (Windows Store), Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra. Profitálni fog a Smart Delivery funkció előnyeiből (értsd: nincs next-gen felár, a gépednek megfelelő verzió indul el automatikusan), és már az első napon bekerül a Game Pass kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)