Hirdetés

Tényleg középkori fantasy játékon dolgozik a Naughty Dog?

|

A csapat egyik művésze osztott meg egy kicsit félreérthető képet, de most gyorsan lehűtötték az ezen spekulálókat.

Hirdetés

Bár nyilvánvalóan mind kíváncsiak vagyunk, hogy milyen játékkal rukkol elő legközelebb a Naughty Dog, a The Last of Us Part II még csak fél éve jelent meg, így valószínűleg bármiféle új játék bejelentéstől még évekre vagyunk. Ez persze nem akadályozhatja meg a rajongókat abban, hogy minden információmorzsában a következő franchise körvonalait lássák feltűnni, de a stúdió gyorsan tisztázza, ha félreértésekre kerülne sor.

Novemberben a csapat egyik látványtervekért felelős művésze, Hyoung Nam osztott meg néhány fantasy témájú rajzot saját ArtStation oldalán "The Woman of North" címmel. A képekhez ennyit fűzött hozzá:

"Inspiráció egy új játékból. Tudjátok, hogy miről beszélek."

A képek ezután bejárták a rajongói oldalakat és még a médiába is beszivárogtak, ahol mindenki azon spekulált, hogy az "új játék" valószínűleg a Naughty Dog készülő új kalandjára utalhat. Most viszont maga Nam mondta el az amerikai IGN-nek, hogy természetesen nem Sony nagy becsben tartott stúdiójának következő játékáról szivárogtatott a képekkel. Az új játék alatt a frissen megjelent Assassin's Creed Valhallát értette, mely nagyon megihlette őt.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy készül a Naughty Dog új játéka, sőt Neil Druckmann azt is elárulta, hogy elképzelhető, hogy egy teljesen új franchise-t indítanak útjára. Ha már itt tartunk, mi elképesztően örülnénk, ha a csapat egy középkori fantasy játékkal állna elő, hasonlóan erős narratívával, mint korábbi alkotásaiban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)