Hirdetés

Nem akarja a vérünket a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt gépigénye

|

Azért nem árthat ütősebb hardverekkel rendelkezni, ha megfelelő minőségben szeretnétek élvezni a vámpíros battle royale-t.

Hirdetés

Idén több alkalommal is örülhetnek a Vampire: The Masquerade rajongói, ugyanis tavasszal két vadonatúj alkotással fog bővülni a sorozat.

Ebben a hónapban érkezik a Bloodhunt alcímet viselő kaland, ami ingyenesen játszható battle royale-ként egy elég telített, de népszerű műfajban küzdhet meg a rajongók figyelméért. PC mellett PlayStation 5-ön is játszhatunk majd vele, és mivel már tényleg keveset kell várni rá, itt az ideje megismerni a hivatalos gépigényt.

Hirdetés

Nem túl ijesztő, de azért bizonyos gépeket így is picit megizzaszthat a Bloodhunt rendszerigénye. Azt viszont fontos kiemelni, hogy a fejlesztők a jelek szerint SSD-t ajánlanak az optimális teljesítményhez, tehát érdemes lehet majd ilyen típusú háttértárra pakolni a Sharkmob újdonságát.

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: AMD Ryzen 3 1300X/Intel Core i5-7400
Memória: 8 GB
Videokártya: AMD Radeon RX 580/Nvidia GeForce GTX 970
Szabad hely: 20 GB

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: AMD Ryzen 5 3600X/Intel Core i7-8700K
Memória: 16 GB
Videokártya: AMD Radeon RX Vega 64/Nvidia GeForce GTX 1080
Szabad hely: 20 GB SSD

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nálatok simán elfut majd a játék? Ne feledjétek, hogy májusban tovább bővül a Vampire: The Masquerade videojátékos vonala, méghozzá egy szerepjátékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)