Hirdetés

Nem akarják újra elhalasztani a Sons of the Forestet, inkább kiadják félkészen

|

Pánikra azonban semmi ok, nem holmi fércművet kapnak a vásárlók, van intézményesített neve is ennek az üzleti modellnek. Úgy hívják: korai hozzáférés.

Hirdetés

Méretesnek méretes a túlélőjátékok piaca, de korántsem végtelen a befogadóképessége, ezért minden új szereplőnek fel kell mutatnia valami újat és egyedit, ami esélyt ad rá, hogy talpon maradhasson az elkötelezett rajongótáborral bíró, bejáratott címek mellett. Az Endnight Games 2014-ben egy kannibálokkal és mutánsokkal teli erdőbe dobta be a gyanútlan játékosokat, akik lelkesen vállalták a a préda szerepét. Idővel persze megtanultak alkalmazkodni környezetükhöz, felhasználták a rendelkezésükre álló erőforrásokat, és felgöngyölítették a történet szálait.

A sandbox jellegű The Forest sikere folytatásért kiáltott, és ezt el is hozza a rajongóknak a fejlesztőcsapat, csak épp döcögősebben halad a munka, mint azt a srácok gondolták. A 2022. május 20-ra kitűzött premierdátumot előbb októberre, majd 2023. február 23-ra tették át, de még ennyi halasztás sem volt elég ahhoz, hogy mindennel elkészüljenek.

Hirdetés

Ugyanakkor a csapat nem akarja további csúszásokkal borzolni az érdeklődők idegeit, ezért a legutoljára meghatározott időpontban mégis útjára indítja a Sons of the Forestet, amelyben egy nyomtalanul eltűnt milliárdos után kutatunk egy isten háta mögötti szigeten, de csak korai hozzáférésben. A fejlesztők szerint erre azért volt szükség, mert a folytatás jóval komplexebb elődjénél, és még további mechanikákat kívánnak beépíteni, valamint a játékmenet egyensúlyán is csiszolnának, mielőtt véglegesnek nyilvánítanák.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)