Hirdetés

Nem akármilyen újdonsággal bővül a The Division 2

|

A Ubisoft játékának negyedik éve sem lesz unalmas, és hamarosan már tesztelhetünk is egy új módot.

Hirdetés

A The Division 2 kétségtelenül nem a Ubisoft legnépszerűbb online játéka, de ennek ellenére a fejlesztőcsapat továbbra is foglalkozik vele, igyekszik jobbá, tartalmasabbá tenni.

Várhatóan hamarosan kezdetét veszi a negyedik év első szezonja, ami újfent sok meglepetést tartogathat a rajongók számára. Ennek részleteiről egyelőre nem árult el sokat a stúdió, arra viszont már készen állhatnak, hogy megmutassanak egy érkező újdonságot.

Hirdetés

A játék hivatalos Twitter-oldalán megjelent egy üzenet, amiből kiderült, hogy rövidesen tényleg kapunk információkat a Season 9-et illetően. Viszont arra például már fény derült, hogy a specializációk kapcsán várható változások csak valamikor később, de szintén a negyedik esztendő során fognak debütálni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ám jött jó hír is, április 1-jén ugyanis visszatér a PC-s táborhoz a The Division 2 tesztszervere, ahol lehetőség nyílik kipróbálni egy vadonatúj játékmódot. A hivatalos részletekkel ezúttal sem bánt bőkezűen a Ubisoft, de azt pletykálják, ennek alapjait az Escape from Tarkovtól és a Vigortól veszik kölcsön: a játékosok egymás ellen küzdhetnek majd, de aki meghal, minden felszerelését elveszítheti.

Jelen állás szerint a jövőben még tovább fog bővülni a The Division világa, ugyanis valamikor érkezhet az ingyenes, Heartland alcímet viselő rész, de ezen felül készülőben lehet egy másik spin-off is.

Ti szoktatok még játszani a The Division 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)