Hirdetés

Nem áll le a LEGO Star Wars után a TT Games, már készül a következő játék - ez lehet az

|

Bár állítólag több, tervezett projektet is elkaszáltak, mostanra sikerült pályára állni.

Hirdetés

A tavalyi év egyik meglepően jól sikerült játéka volt a TT Games-féle LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A fejlesztők tartottak egy hosszabb szünetet, hogy átgondolják, hogyan érdemes a jövőben LEGO játékokat fejleszteni, mivel a korábban használt formula igencsak elfáradt. A befektetett extra energia abszolút megtérült, visszatérő és új játékosok egyaránt élvezték a három Star Wars-trilógia történetét elmesélő kalandot.

Voltak gondok a közelmúltban a csapatnál, minek következtében több tervezett LEGO-projektet is le kellett lőni - ezt a TT Games egy veteránja, a 2021-gyel bezárólag 14 évig a cégnél dolgozó és rendezői szerepet is betöltő Stephen Sharples is sugallta egy időközben törölt tweetben. 

Hirdetés

Fanbyte egyik cikkjéhez kommentben - amit nemrég Sharples is javasolt elolvasásra, mielőtt a teljes profilja törlődött volna - valaki azt írta, az elmúlt három évben négy LEGO játék fejlesztése hiúsult meg, köztük egy LEGO Disney-projekt, amit azért vetettek el, mert a Disney Dreamlight Valley fejlesztői sokkal jobban megvalósították az elemeket, amiket a TT Games is használni akart. 

A csapat egy része jelenleg állítólag egy A mandalóris DLC-t készít a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagához, a többiek pedig a következő önálló játékon dolgoznak, amiben Batmannel és barátaival kalandozhatunk. Nem tudni, hogy ez teljesen új lesz-e, vagy az eddigi LEGO Batman játékokat veszik alapul.

Mindeközben azt beszélik, a 2K Games LEGO sportjátékokkal foglalkozik, a Sumo Digital pedig egy focis LEGO-játékot fejleszt. Akármi is jön legközelebb, érdeklődve várjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)