Hirdetés

Nem állt le a Skyrimben megújuló Oblivion fejlesztése

|

A Skyblivion projekt továbbra is sínen van, és érkezett is egy friss videó, amelyen megnézhetjük azt.

Hirdetés

A 2011-es The Elder Scrolls V: Skyrim önmagában is egy remek játék, ám némi ügyeskedéssel a modderek elég ütős dolgokat tudnak kihozni a Bethesda címéből, és ezt bizonyították is már az elmúlt években. A kisebb alkotások mellett olyan gigantikus projektek is léteznek, mint például a Skyblivion, ami a The Elder Scrolls IV: Oblivion kalandjait ülteti át a játékba, és már egészen régóta készül, de a jelek szerint még mindig halad a munka.

A TESRenewal még 2012-ben indította útjára a projektet, és bizony nem kis feladat átültetni az Obliviont a Skyrim motorja alá, főleg akkor, ha a minőségre is nagy figyelmet szeretne fordítani valaki, és nagyon úgy tűnik, hogy a srácoknak pont ez is a tervük. A csapat például az eredeti játék egyes leírásai alapján sokkal egyedibbé varázsolja a dungeonöket, illetve számos asset dizájnját is átdolgozták, szóval tényleg elég komoly vállalkozásról van szó.

Hirdetés

Érkezett is egy friss videó, ami bemutatja nekünk az átalakított kezelőfelületet, illetve ad némi ízelítőt abból is, hogyan működnek majd a küldetések a Skyblivionban. A különböző misszók átpakolásában egyébként óriási segítséget nyújtott egy egyedi eszköz, ami alaposan felgyorsította ezt a folyamatot, illetve lehetővé tette, hogy egyszerre több száz bugot kigyomláljon a csapat.

Jó hír még, hogy ugyan továbbra is bőven akad munka, a csapat elvileg már látja az út végét, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben talán már meg is érkezhet közénk a valószínűleg sokak által várt mod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)