Hirdetés

Nem aratott nagy sikert, hogy a Mikulás bekerül a Battlefield 2042-be

|

Ünnepi skinekkel bővül hamarosan a Battlefield 2042, de a játékosok úgy érzik, mintha szenet kaptak volna a csizmájukba.

Hirdetés

Frissítés: a DICE közben azt nyilatkozta, hogy nem tervezik a közeljövőben elérhetővé tenni a Mikulás skint.

Korábban írtuk: Rég nem volt már olyan Battlefield, aminek problémamentes lett volna az indulása, de reméltük, hogy a Battlefield 2042 az Electronic Arts és a DICE ígéretének megfelelően tényleg a legjobb élményt nyújtja, amit a sorozat bármely részétől valaha kaptunk. Van a játékban néhány jó ötlet és megoldás, de mindezt beárnyékolják a technikai problémák, egyes funkciók hiánya, és a specialistákkal sem békült még ki a hardcore közönség.

Most érkezett egy jelentős, 5 GB-os patch, ami talán tényleg javít a helyzeten, de a csomag egyéb bónuszokat is rejt, melyek később fognak elérhetővé válni mindenki számára.

Hirdetés

Egész konkrétan karácsonyi skinekről van szó: a pre-season alatt feloldhatunk majd festéseket és öltözékeket, hogy rénszarvasos tankban, helikopterben ülve éljük át az ünnepi hangulatot. Leginkább azonban Boris új skinje, a Father Winter verte ki a biztosítékot, ugyanis sokan vélik úgy, hogy ettől komolytalan, Fortnite-szerű lesz a játék (az a játék, amiben simán kiugorhatunk egy repülőből, hogy rakétavetővel iktassunk ki egy másikat, és még elkaphatjuk gépünket, mielőtt földet ér...).

A redditezők között van, aki azt sérelmezi, hogy miközben a játéknak alapvetően sötét a hangulata, nem igazán fér bele, hogy közben valaki Mikulásnak öltözve rohangál a csatatéren. Valahogy nem passzol ez  a természeti katasztrófák és háború sújtotta világhoz.

Ti mit gondoltok? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)