Hirdetés

Nem az Assassin's Creed Valhalla lesz a sorozat legtartalmasabb játéka

|

A fejlesztők nem akarnak csúcsot dönteni, ők is érezték, hogy az Odyssey-ben túltolták a tennivalók számát.

Hirdetés

Aki mindent meg akar csinálni az Assassin's Creed Odyssey-ben, annak kb. 125 órát kell rászánnia a játékra, és ott vannak még a DLC-k, amik összesen további 80 órányi elfoglaltságot kínálnak a maximalistáknak. Persze így a játékosok könnyen belecsúszhatnak abba, hogy a mellékküldetések miatt kiégnek, és nem lesz kedvük folytatni a fő szálat.

Hirdetés

A Ubisoft az Assassin's Creed Valhalla esetében okosabban bánik az extra tartalmakkal. Malek Teffaha, a kiadó közel-keleti kommunikációért felelős vezetője elmondta, a Valhalla nem lesz sem a leghosszabb, sem a legnagyobb játék a sorozatban, mert a fejlesztők hallgattak a panaszokra.

Azért így is egy számottevő méretű területet járhatunk majd be, és lesz dolgunk bőséggel. Például részt vehetünk rap-párbajokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)