Hirdetés

Nem bánnánk, ha a Nintendo valóban így ünnepelné a Zelda 35. születésnapját

|

Igazából csak a szokásos, de pont ez jelentheti a legnagyobb örömöt a rajongóknak.

Hirdetés

Sokszor előkerült mostanában a téma, hogy a Nintendo összerakhatna egy a Mario 3D All-Stars stílusú csomagot Zelda játékokkal megtömve. Sajnos az erről szóló beszélgetések nagy része inkább csak rajongói vágyálmokra és találgatásokra épültek, de a mostani infó egy apró reménysugár lehet sokaknak. A Nintendo ugyanis bejegyzett egy új védjegyet a tavalyi év végén Ausztráliában, amit aztán novemberben el is fogadtak.

Hirdetés

A védjegy nem más címet visel, mint a The Legend of Zelda: The Phantom Hourglassét, ami a Wind Waker folytatása volt. Ez alapján sokan arra tippelnek, hogy ezt a kettőt fogja újrakeverni a Nintendo és kiadni azokat egy csomagban a Nintendo Switchre.

Maga a védjegy egyébként nem túl izgalmas, csak a szokásos, videojátékokkal kapcsolatos megjelölések vannak feltüntetve a címmel kapcsolatban. Egyelőre ülünk és várunk: a The Legend of Zelda franchise egy nagy évfordulóra készül idén, így reménykedünk, hogy legalább remastereket kapni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)