Hirdetés

Nem bánnánk, ha így nézne ki a Bloodborne 2

|

Elképesztően fest a FromSoftware gótikus hangulatú akció-horrorjának világa Unreal Engine 5-tel.

Hirdetés

A Summer Game Fest előtt körbement egy kamu fotó arról, hogy a Sony milyen bejelentésekkel készül: a poénban szerepelt a Bloodborne 2, a PC-s Bloodborne, a Bloodborne Kart és a Jason Bloodbourne is - valaki ezzel igyekezett humorosan reflektálni arra, hogy a FromSoftware 2015-ben, PlayStation 4-re megjelent akció-szerepjátékának újabb eljövetelére mennyire vágynak még a játékosok.

Bár sem a Sony, sem a fejlesztőcsapat nem mutatja jelét annak, hogy bármit is kezdenének az alapanyaggal, így sem maradunk látnivaló nélkül. 

Hirdetés

Az Enfant Terrible fájdítja a szívünket azzal, hogy egy trailer keretében elképzelte, milyen lenne, ha az Unreal Engine 5 segítségével megvalósulna a Bloodborne 2. A videó remekül ragadja meg a játék hátborzongató hangulatát, különleges helyszíneit és ad ízelítőt az új Unreal Engine erejéből: 

Bár a Bloodborne 2 jelenleg még nagyon reménytelennek tűnik, nem szabad elfelejteni, hogy egy játékipari bennfentes, bizonyos Colin Moriarty tavaly ősszel azt állította, hogy a Sony a Demon's Souls remake-et is tető alá hozó Bluepointot bízta meg azzal, hogy ültesse át PlayStation 5-re az első játékot, szóval még nincs minden veszve, talán egyszer megvalósulhat a remaster és a folytatás is.

Ti örülnétek neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)