Hirdetés

Nem biztos, hogy tetszeni fog a The Last of Us Part II, ha szeretted az első részt

|

A The Last of Us Part II elég megosztó lesz. Ezt maga Neil Druckmann, a Naughty Dog játékának író-rendezője mondta el nemrég.

Hirdetés

Vészesen közeleg a The Last of Us Part II megjelenése, sőt mazur tesztjét már holnap reggel 9 órakor olvashatjátok a játékról - pontosan ekkor élesedik majd a hozzá kapcsolódó videónk is a GameStar Hungary YouTube-csatornán. Mi tehát ma még nem beszélhetünk arról, hogy mennyire tetszett nekünk a játék, de Neil Druckmann, a The Last of Us Part II író-rendezője szerint nem mindenkinek fog bejönni az, amit a folytatás kínál. 

Hirdetés

Druckmann nemrég a Wirednek adott egy interjút, és itt említette meg, hogy az eredeti játék rajongói közül páraknak biztosan nem fog tetszeni a második rész. Nem szeretik majd azt, hová fut ki a történet, mi a játék mondanivalója, illetve mi lesz a sorsa azoknak a karaktereknek, akiket korábban a szívükbe zártak. Druckmann hozzátette, hogy személy szerint jobban örül annak, ha egyesek kifejezetten utalják majd a The Last of Us Part II-t, mintha egyszerűen csak azt mondanák a játékára, hogy "elmegy". 

Mindez tökéletesen egybevág a Joel hangját is kölcsönző szinkronszínész, Troy Baker korábbi nyilatkozataival, amelyekben kitért arra, hogy a második rész nagyon megosztja a rajongókat. Baker egyébként azt szeretné, ha a The Last of Us Part II narratívája megváltoztatná az elvárásainkat annak kapcsán, hogy mi is a játék maga, milyen a világa, és kik annak karakterei - szóval gyakorlatilag a videojátékokról alkotott teljes képünk megreformálásában reménykedik. Ő egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy nem tudja, az emberek utálni vagy imádni fogják-e az új részt, de az teljesen bizonyos, hogy nem maradnak közömbösek iránta. 

Június 19-én ti is eldönthetitek majd, hogy az egekig magasztaljátok, vagy a sárba tiporjátok a The Last of Us Part II-t, a játék ugyanis ekkor jelenik meg PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)