Hirdetés

Nem csak a Dead Space remake-ben játszhatunk a széria főhősével

|

Isaac Clarke-ot is utolérte a sors, ami az összes fontosabb videojátékos karakterre vár előbb vagy utóbb.

Hirdetés

Napokon belül érkezik a Dead Space remake, a Motive Studio játéka egészen pontosan január 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Kiderült azonban, hogy nem egyedül az újragondolt Dead Space-ben fogunk tudni belebújni a főhős, Isaac Clarke bőrbe.

Isaac pontosan úgy járt, mint egy idő után az összes fontosabb képregényes, mozis vagy épp videojátékos szereplő: bekerült a Fortnite-ba.

Hirdetés

Sajnálatos módon egy teljes mértékben fizetős extra tartalomról van szó, szóval el kell keserítenünk mindazokat, akik azt hitték, hogy pusztán játékkal fel tudják majd oldani a Dead Space főhősét a Fortnite-ban. Isaac Clarke skinje, valamint a hozzá kapcsolódó "csákány" és két "hátdísz" összesen 1500 V-Buckba kerül. A csákányhoz jár egyébként egy emote is.

A pakkba tehát nem fért bele egy új "ejtőernyő" (glider), a fentiekkel kell csupán beérnie azoknak, akik megveszik a csomagot.

A jelenlegi szezonban egyébként nem Isaac az egyetlen videojátékos karakter: bárki megszerezheti a battle pass megvásárlása után játékbéli teljesítménnyel a Doom széria főhősét és a hozzá tartozó extrákat (beleértve több skint is), hamarosan pedig a The Witcher-játékokból átemelt Ríviai Geraltot is bezsákolhatják a Fortnite játékosai.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)